Állatszálloda

 2009.08.28. 00:31

 

A fenti képet Táti egyik gyerekeknek szóló könyvéből másoltam ki. A mű címe: Állatszálloda, a Móra kiadó gondozásában jelent meg 2008-ban. Az illusztrációkat Réber László készítette.

Tessék csak megfigyelni, milyen békésen pipázgat a leopárd és bizony Medve Bácsi kezében is ott a cigi. Vajon a fehér bárány mit szív? Türelmetlenül várjuk a könyv második részét. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mikiflorida.blog.hu/api/trackback/id/tr881343225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stofi82 2009.08.28. 21:27:40

őzikének shotgunja van a pult alatt és bármit, értsd bármit be tud szerezni, ha van nálad elég zsé. A védelmi díjat pedig a farkas szedi. Lehet, hogy ez már a harmadik rész?

Stofi82 2009.08.28. 21:30:48

érdekes még megvizsgálni, hogy egy mai gyereknek milyen játékai vannak. A gyerekeknek, főként a fiúknak, készített játékok legalább 70%-a autóhasználatra ösztönöz. Már gyerekkortól megy az agymosás, nem csoda, ha a felnőttek nem racioinálisan választanak közlekedési eszközt később, hanem érzelmi alapon autóba ülnek inkább. Különben az a közlekedő, aki racionálisan választ, az közösségi közlekdéssel megy, egy holland kutatás szerint.
süti beállítások módosítása