Gyerekek

 2010.07.03. 04:54

Emma tegnap volt 5 hetes, úgyhogy végre összeszedem magam és írok egy posztot, ahogy már hetek óta tervezem, avagy töltök fel pár fényképet...

Benedek nagyon jól viselkedik Emmával: szereti, puszilgatja, pelenkázásnál mindig ő akarja bekrémezni a popsiját. Nem féltékeny Emmára, már a babakocsiját is megengedte, hogy használja. A matchboxait is rendszeresen oda akarja adni neki, aztán persze majd meglátjuk mi lesz, ha Emma egyszer tényleg el akarja venni.

Emma egyébként jó baba. Nappal ugyan két óránként enni akar, de lehet hogy csak megszomjazik a melegben, mert általában 5 perc szopizás után már nem lehet többet tölteni bele. Aztán jön egy pár nőies böfi, visszaköpi a felesleget, majd visszamegy az ágyába. Ha kell megkapja a cumiját, és elvan. Néha idő előtt elveszti a cumit ilyenkor reklamál, egyébként meg elalszik. Éjszaka aztán alszik akár 4 órát is egyhuzamban. Bár tegnap éjjel 6 óra alvás után már én ébresztettem fel, hogy ennyi azért már bőven elég volt. Igaz már nagyon forgatta a fejét, így biztos hamarosan felébredt volna magától is.

Kint mostanában nagyon meleg és párás az idő. Délutánonként gyakran esik , de az sem hoz felfrissülést, így sajnos sokat vagyunk bent. Ennek az az egy előnye van, hogy Táti gyakorolhatja a szobatisztaságot. Sokat volt pucéron mostanában, úgy már nagyon ügyes, szalad a bilire ha jön a pisi. Most próbálkozunk alsónadrággal, ami azért nehezebb. Eleinte mindig azt hitte, hogy pelenka van rajta, de most már általában szól ha csurgatni kell. Azért időnként előfordul, hogy bemegy egy pár csepp a gatyába, de amint észreveszi visszatartja és a maradékot a bilibe ereszti. A képen éppen fogat mos, azaz csatlakozik a facebookon az "akik gyerekkorukban megették a fogkrémet" csoporthoz...

Már nagyon készülünk a hazaútra. Elkezdtük árulni a bútorainkat, és egyéb ingóságainkat. Persze a leendő vevők csak augusztus 4.-én vihetik el a cuccokat, addig előleget kérünk, jó ismerősöktől még azt sem. Már nagyon jól állunk, csak három bútordarab, vasaló és porszívó vár még új gazdára. Egy kanapét már oda is adtunk egy dán srácnak, mivel az apartmanja üres, nekünk meg nem volt annyira szükségünk kettőre. Benedek meg is siratta a kanapét rendesen. Egyébként is erősen ragaszkodik minden tárgyhoz-bútorhoz. Tegnap az íróasztalt firkálta, mikor rászoltam, hogy ne rongálja mert már el van adva. Erre közölte, hogy nincs eladva, kell apának... Persze próbáljuk ráhangolni a hazatérésre, de a maradék 5 hét még nagyon sok idő neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://mikiflorida.blog.hu/api/trackback/id/tr342126406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ajsaapa 2010.07.03. 22:37:11

halihó!
szuper a sok fotó......, a kiscsaj nagyon "hajaz" a bátyusra!:-)
várunk haza benneteket,
kaliék
süti beállítások módosítása