Végre otthon

 2010.06.07. 19:48

Emma szerdán este megkapta az utolsó adak antibiotikumát, így a szerda éjjel kiengedtek minket a kórházból. Szerencsére teljesen jól van, bár az antibiotikum mellékhatásaként még van egy kis hasmenése, ami némi hascsikarással párosul, de remélem ez gyorsan elmúlik.

Az éjszakák jól telnek, 3-4 óránként felkel szopizni, aztán alszik vissza. Este 8 körül van Emma fürdetés, szoptatás, Emma már mehet is aludni. Szerencsére Emma nagyon könnyen elalszik, csak leteszem hasra, esetleg odaadom a cumiját és már alszik is. Utána jön Benedek fürdetése, ami sokkal több időt vesz igénybe, és persze az altatás is nehezebb eset: meseolvasás vég nélkül, persze reklamáció villanyoltásnál, de aztán csak elalszik valahogy. Mostanában egész jó, mert már 10 előtt el tudom hagyni a szobáját. 7 körül aztán persze már ébred mindkettő, úgyhogy érdemes alvással tölteni a fennmaradó időt.

Sajnos kimenni nem nagyon tudok Emmával a meleg miatt. Ha kimegyek nagyon izzad, és egy órán belül enni szeretne, vizet persze nem akarok neki adni, így marad az óránkénti szoptatás, vagy bent maradás, ami persze meg Benedeknek nem jó. 

Emma egyébként teljesen más, mint Táti volt. Sokkal érzékenyebb a zajokra, Benedek általában átaludta a látogatókat, Emma a legkissebb zajra is felriad. Lehet fordítva kellett volna születniük :). Reméljük azért gyorsan megszokja majd. Ma egyedül vagyunk itthon, mert a fiuk nagymamával kirándulnak egyet, amire mi még nem vállalkoztunk, így Emma nagyon jókat alszik nappal is. Vagy csak megjavult a hasa? Na majd meglátjuk...

 

 

Táti egyébként nagyon jó nagytestvér, féltékenység sem nagyon van, bár neki is kell mindent csinálni, így ő is próbál böfögni evés után, ő is jelentkezik szopizni, (ezt eddig is megtette, nem kell megijedni, ez csak abból áll, hogy odabújik hozzám, és ráteszi a fülét a mellemre). Persze rengeteg dolga van, nagyon jól eljátszik a legójával és a matchboxaival. Minden nap végig kell sétálni a telepen, nagyjából ismeri már az összes itt kapható autómárkát, és lelkesen sorolja, hogy ez Ford, az Toyota, ez Mazda, vagy Honda stb...

A bejegyzés trackback címe:

https://mikiflorida.blog.hu/api/trackback/id/tr832063827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ajsaapa 2010.06.08. 14:24:00

örülünk, h végre otthon.....!
vigyázzatok magatokra,
Kali
süti beállítások módosítása