A díj

 2010.06.04. 04:14

Hát május vége felé abban a megtiszteltetésben volt részem (részünk), hogy megkaptam (megkaptuk) az IHLUAC díjat. Az IHLUAC az International Honorary for Leaders in University Apartment Communities rövidítése. Ez magyarul az Egyetemi Apartman Közösségek Vezetőinek Nemzetközi Elismerése, vagy mi. Szóval minden évben kiválasztanak pár embert, akik sokat tettek azért, hogy összehozzák az embereket, programokat szerveznek, segítik a többieket, szóval jó közösségi emberek. Nahát idén én (mi) lettünk kiválasztva. Azért írom hogy én (mi), mert hivatalosan én kaptam, de valójában az egész család. Ugyanis nem csak én, hanem Brig, sőt Táti is igazán sokat tettek azért, hogy itt együtt játszanak-szórakozzanak a gyerekek és felnőttek. Mostanara sok barátunk lett, mindig van kivel Tátinak játszani, és nekünk is van kivel bandázni, krikettezni, autót szerelni, vagy sütögetni és inni egy sört.

Íme egy kép a díj átadásáról:

Nyilván fontos, hogy az egyetemen jól teljesítsek. De legalább ennyire fontos, hogy az életvitelünkkel, hozzáállásunkkal (jól írtam?), viselkedésünkkel jó hírét keltsük az országnak, szittya-lovas-pornófilmkészítő-nokiásdoboz népünknek. Azt hiszem floridai missziónk ebből a szempontból (is) sikeresnek tekinthető. A díj ezt a feltételezést támasztja alá.

A bejegyzés trackback címe:

https://mikiflorida.blog.hu/api/trackback/id/tr892034612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása