hétvége

 2009.09.06. 04:44

Szégyen szemre kicsit elhanyagoltuk a blogot. Rá lehetne fogni arra, hogy nem volt internet, de eddig sem volt, ráadásul most már van. Szóval lusták vagyunk. De most aztán fossuk a betűket, okádjuk a képeket.

Kedden beszéltem az itteni (egyetlen!) szolgáltatóval. Megrendeltem a netet. Kellett szerezni cable modemet, vettünk wireless routert is. csütörtökön már összeállt a rendszer. 

Beszerzésre került egy rakás bútor. konkrétan: kanapé, lámpa, tanulós-számítógépelős asztal, könyvespolc, porszívó. kezd otthonos lenni az apartman.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Időközben megérkeztek a szomszédok is: felül egy kínai csaj a kislányával, mellettünk egy egyiptomi család 2+2 felállásban. Reméljük Tátinak is bővül a multikulti baráti köre (a feketéket néha még mindig nagyon sokáig nézi).

Tátinak külön háza épült az egyik bútor dobozából. Van kimosható zsírkréta is, ezzel bátran rajzolhat mindenhova (meg is teszi).

 

 

 

 

 

 

 

Ja, és Tátit próbáljuk szobatisztaságra nevelni. Ezen a területen még van mit fejlődnie, de a padló jól bírja a megpróbltatást. De Brig bővebben tákékoztat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végre megérkezett a jogosítványom és a Voyager végleges rendszáma. Mindkettőt postán küldték, nincs ajánlott vagy tértivevény (ami egyébként a magyar nyelv leggusztustalanabb postás szókreálmánya).

És igen, megvan a GT bicaj. Táti el is végezte a finombeállításokat.

Még nem volt időm elmenni terepre, de a városban már tekertem vele. Nagyon jó, igazi tank, mindenen átgurul a nagy kerekeivel. Az otthoni Specializednél jóval magasabb az építése, a széles kormány miatt könnyű irányítani. Az áttétele egyenlőre a gyári 32-18, de a hátulra valószínűleg egy 16-os fogaskerék kerül majd. Ha minden igaz otthonról Ádám jóvoltából ideszállítódik majd a cipőm, ami egy Crank Brothers Eggbeater pedálba fog csatlakozni. Ezzel együtt beléptem a Team Florida Cycling egyesületbe. Egyrészt azért, hogy tudjam merre vannak a jó ösvények, meg ne egyedül bicajozzak, másrészt el akarok indulni egy-két versenyen, ha időm engedi. Ja és komoly kedvezménnyel lehet vásárolni a csapatot támogató Spin Cycle üzletben. (Itt a kisker és nagyker ár között 50% a különbség.)

Egyetem: jövő héten házi leadások, erre készülődök. Esszét is írtam már, valamint kicsit bele fogok folyni egy kutatásba (ami az állam dél-keleti részén vizsgálja, hogy a különböző területfelhasználási módok hogyan változtatják meg a utazások hosszát). Íme a bizonyíték:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kezdem megszokni, hogy folyamatosan készülni kell, nem úgy mint anno a BME-n, ahol a félév végén azt sem tudtuk melyik tanárnál irassuk be az egyest. Tervben van egy fotosorozat is az egyetemről.

A bejegyzés trackback címe:

https://mikiflorida.blog.hu/api/trackback/id/tr531361220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ajsaapa 2009.09.17. 21:49:43

sziasztok!
nagyon tetszik a black design!:-)
Benő hogy kiszőkült!?
jó hallani/olvasni rólatok!
Kali voltam álnéven
süti beállítások módosítása