Utolsó hetek

 2010.07.26. 05:14

Holnaptól nincs autónk (sikerült eladni, és mivel 27.-én kellett volna kifizetni az éves adót, így úgy gondoltuk inkább nélkülözzük 1 hétig.) Így az utóbbi hetekben véghajrába kezdtünk. Elmentünk a tengerpartra, szerencsére nem volt olaj, aztán beterveztünk egy csúszdaparkot. Ez nem sikerült olyan jól, mert iszonyatosan nagy tömeg volt. A francia barátainkkal mentünk, akiknek Tátival egy idős a fia. Így 1 ember vigyázott a 2 fiúra, (ez nagyon kemény meló volt), egy ember Emma mellett pihent, 2 meg csúszdázhatott volna, ha nem kellett volna egy-egy csúszásra akár fél órát is várni... A gyerekek azért nagyon jól érezték magukat, a fiukat ki sem lehetett szedni a vízből, Emma meg aludt a babakocsiban.

Aztán ismételten elmentünk a Busch Garden nevű vidámparkba, ahol voltunk már karácsony előtt. Végre én is kipróbálhattam a hullámvasútakat. Most már Táti is sokkal jobban élvezte. Megnéztük az állatokat, de inkább a technika kötötte le. Thomas a gőzmozdony nagy kedvenc, így mindenféle vonatos dolog nagy boldogságot okoz neki.

A repülőt is nagyra értékelte, sajnos a botkormány nem reagált a magas frekvenciás ide-oda rángatásra, így felszállni nem tudott :))

Motorozni jó dolog, pláne egy keréken.

Aztán amikor elindult, kicsit elvesztette az egyensúlyát :)

Aztán tegnap még ellátogattunk az óceánhoz. Hatalmas hullámok voltak, egy kicsit féltettem Tátit, de végül nagyon jól szórakoztunk. Emma persze végig aludt a babakocsiban. Benedek nagyon jó úton halad a szobatisztaság felé. Már akkor is szól, ha pelenka van rajta, így odafele és visszafele is meg kellett állnunk pisilni. Kakilni sajnos továbbra is pelenkába kell, de persze szól, hogy vegyük fel a pelust, mert most kaka jön:) 

Emmáról nem nagyon készült most kép, majd igyekszünk pótolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mikiflorida.blog.hu/api/trackback/id/tr482176359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása